آمار
وب سایت: |
||
|
||
Template By: NazTarin.com
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
مواد لازم
شير 1 پيمانه
روغن حيواني يک سوم پيمانه
رازيانه یا زیره 2 قاشق غذا خوري
شکر نصف پيمانه
آرد 4 پيمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
روغن برای سرخ کردن
شیرینی بژی
طرز تهیه
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
نظرات شما عزیزان: